Dietonus Prospect. Pret si Pareri

by:

Dietonus

Dietonus Prospect. Pret si Pareri
5 (100%) 1 vote

Slăbirea nu este ceva ușor de făcut. Dacă ne gândim, pentru a slăbi un anumit volum în câteva săptămâni trebuie să facem multe sacrificii: ne limităm alimentația și trebuie să ne dedicăm mult timp pentru exercițiile fizice și chiar și atunci când reușim să slăbim putem pune toate kilogramele înapoi foarte repede. De aceea noi vă oferim un produs cu care să și slăbiți și să fie de durată, capsule Dietonus de slabit. Haideți să-l vedem.

Ce este Dietonus?

Dietonus este un supliment alimentar care se adaptează vioritmului proriu și vă ajută să slăbiți mulțumită ingredientelor active. Produs este disponibil sub formă de capsule pentru fiecare parte a zilei: de dimineață, de după-masă și de seară.
Cumpara Dietonus cu 50% reducere*pe site-ul official

Cum functioneaza Dietonus?

Fiecare capsulă ajută la metabolizarea grăsimii. Prin urmare, puteți arde mai multe grăsimi decât oricare altă dietă. De asemea, Dietonus de slabit se asigură de faptul că grăsimea destinată rezervei este îndepărtată în același timp. Noaptea, produsul detoxifică organismul și vă oferă energie pentru a doua zi.

Capsule Dietonus funcționează în trei etape, fiecare dintre ele având un specific proriu:

 • Etapa micului dejun. Organismul primește o doză de energie. Mărește capacitatea de concentrare și diligența. Principalele procese de digestie și metabolizare a alimentelor sunt inițiate la nivel celular. Grăsimea începe să fie eliminată din țesuturi.
 • Etapa de prânz. Treptat viteza metabolismului crește,iar astfel se acelerează lipodializa. În același timp, după-amiaza, reduce apetitul și oferă un aport de energie organismului. Producția de hormoni care contribuie la depunerea de grăsime în țesuturi este blocată.
 • Etapa de seară. Apetitul este redus. Se începe procesul de lipodializă de noapte. Normalizează funcționarea sistemului nervos, eliminând anxietatea, iritabilitatea, oboseala. Unele ingrediente asigură un somn sănătos și odihnitor.

Ingrediente Dietonus si Compoziție

Pentru a înțelege pe deplin cum funcționează suplimentul trebuie să vedem în detaliu ingredientele prosului:

Capsula albă (luată în timpul micului dejun):

 • cofeina – învigorează, adaugă putere, normalizează funcționarea sistemului cardiovascular, începe toate procesele metabolice – după ce e luată capsula, organismul va incepe să ardă eficient excesul de grasime;
 • guarana – acest ingredient conține de două ori mai multă cafeină decât cafeaua obișnuită, substanța promovează oxidarea grăsimilor, afectează pozitiv metabolismul, și vă ajută la concentrare;
 • fructe de padure goji – sunt un produs de renume mondial care este utilizat pentru pierderea în greutate – reduce nivelul de colesterol dăunător în sânge, este un antioxidant puternic și, cu o aplicare regulată, îmbunătățește funcția tractului digestiv;
 • sagan gave – crește activitatea celulară, promovează digestia;
 • turmeric – oprește procesele care sunt responsabile pentru absorbția grăsimilor și, de asemenea, stabilește activitatea tractului gastro-intestinal;
 • semințe de Chia – conțin acizi foarte utili, care determină o pierdere în greutate sănătoasă și eficientă.

Capsula roșie (luată în timpul mesei):

 • Extractul de grifoniu – este o componentă eficientă care are un efect benefic asupra SNC, precum și funcția creierului, elimină durerea, elimină oboseala și crește eficiența;
 • L-tianină – așa-numitul arzător unic de grăsime, a cărui acțiune a fost confirmată de mult timp de către specialiști, este folosită în mod activ de sportivii care doresc să piardă rapid greutatea;
 • alcaloid yohimibin – acțiunea sa se bazează pe faptul că produsul previne apariția depozitelor de grăsime pe fese, talie, șolduri și coapse;
 • forskolin – îmbunătățește activitatea cardiacă, consolidează vasele de sânge, îmbunătățește funcționarea tiroidei și a tractului gastro-intestinal;
 • L-carnitina – vindecă inima printr-un antrenament intensiv, dă energie, elimină stresul, este un arzător eficient de grăsimi.

Capsula albastră (luată în timpul cinei):

 • crom picolinat – reduce senzația de foame pet timp de noapte;
 • stigmate de porumb – calmează sistemul nervos, scade glicemia, elimină iritabilitatea și oboseala;
 • acid pantotenic – promovează eliminarea toxinelor care se acumulează în organism într-o zi și, de asemenea, inhibă procesul de îmbătrânire – datorită faptului că eliberează radicalii liberi.
 • Dietonus site-ul oficial

Dietonus: instrucțiuni de utilizare

Produsul este împărțit în trei capsule, care sunt luate pe parcursul zilei. Dimineața se ia capsula albă, în timp ce capsula albastră este luată la prânz. Seara se ia capsula roșie. Este important să luați cu suficientă apă pentru a fi eficiente.

De unde poti cumpara Dietonus in Romania

Acest produs poate fi achiziționat numai de pe site-ul oficial al producătorului. Metoda de achiziționare a produsului este ușoară deoarece trebuie doar să vizitați site-ul oficial al producătorului și să faceți clic pe “Comandă acum”. Se va afișa un formular în care vi se va solicita să completați cu numele, țara, locația, numărul mobil și adresa dvs. curentă. Operatorul nostru vă va sună pentru a vă confirma comanda și pentru a o trimite ulterior prin curier.

Pret Dietonus de slabit

Pe site-ul web al produsului, costă 159 de lei în urma unei reduceri de 50% de la prețul initial de 318 lei. Reducerea s-a făcut pentru a permite mai multor potențiali clienți să-și permit produsul. Prețul transportului este inclus Transportul se face prin curierat și plata se face la sosire. Banii vă vor fi rambursați în cazult în care nu sunteți satisfăcută.

Pareri despre Dietonus forum

Lucia Benetti, 36 de ani:

Am încercat pastilele, s-ar putea să fi greșit ordinea lor sau poate nu am urmat dieta adecvată însă după 2 săptămâni nu am slăbit nimic.

Margherita Romagnoli, 54 de ani:

După ce am ajuns la menopauză m-am îngrășeat 15kg. M-am apucat de sală și am urmat o dietă în ciudat faptului că mai ciuguleam din când în când. Am încercat pastilele și în 2 săptămâni am slăbit 2kg.

Dietonus Concluzie

A slăbi nu e ușor. Se merită să știm câteceva despre cum se ard grăsimile în organism iar acest produs se folosește de acest process natural pentru a vă ajută să ajungeți la corpul pe care vi-l doriți. Toate acestea cu doar 3 capsule pe zi, câte una la fiecare etapă a zilei.
Cumpara Dietonus cu 50% reducere*pe site-ul official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *